Måske Danmarks bedste slagteri?
Der er mange grunde til, at du bør opsøge en god lokal slagter i stedet for at shoppe efter kød i et kæmpestort supermarked. Hvis du ikke har et godt slagteri i nærheden, er det værd at køre langt efter en god gammeldags lokal slagter. Hvis du tror det er okay at købe dit kød i et supermarked så tro om igen? Det kød de sælger er måske lokalt, men det er svært at vide om der er tænkt på dyrevelfærd.
Der er mange gode grunde til at benytte en pålidelig slagter som for eksempel:
– I de fleste tilfælde kommer kød fra en lokal slagter lokalt fra landmænd, hvor dyrene er blevet behandlet ordentligt i stedet for fra store fabrikker.
– Der er typisk brugt færre kemikalier i det kød som en lille lokal slagterbutik sælger.
– Shopping her understøtter den lokale økonomi.
Når du finder en godslagter, vil kødet garanteret smage bedre end nogensinde før. Det skyldes ikke kun, at kvaliteten af kødet vil være bedre, end du er vant til, men også fordi din slagter ved, hvilke stykker der fungerer bedst og hvordan kødet skal tilberedes, så du får de bedste resultater ved hvert måltid.
Men hvordan finder du en rigtig god slagterbutik?
En gammeldags slagter i dit kvarter bruger muligvis ikke internettet og sociale medier for at annoncere tjenester, så du bliver muligvis nødt til at bruge gammeldags metoder til at finde en slagterforretning.
Ring til den nærmeste gode restaurant og spørg, om de vil fortælle hvor de køber deres kød (de fleste gode restauranter bruger lokale leverandører). Spørg et velrenommeret cateringfirma eller kokke om, hvor de får deres bedste kød.
De Gule Sider eller Krak peger dig muligvis på rette spor, hvor du også kan finde en god lokal slagter. Det kan også spørge en landmand, hvor han eller hendes dyr bliver slagtet.
Vi vil gerne anbefale Kosakgårdens Slagteri, de er meget dygtige og interessere sig for både dyrevelfærd, smag og god kvalitet. Man kan ikke gå galt i byen med dem.