Psykoterapeut

Få den bedste terapi hos en psykoterapeut

Få den bedste terapi hos en psykoterapeut

Har du behov for et lyttende øre og en professionel sparringpartner for at få dit liv tilbage på sporet? Så kan du vælge at opsøge en psykoterapeut.

Hvad er en psykoterapeut?

En psykoterapeut er en faguddannet person som har specialiseret sig inden for samtale baseret terapi.

En psykoterapeut er uddannet til at hjælpe mennesker som døjer med diverse mentale lidelser, eller som er tynget af svære problemer i deres tilværelse. Hos en psykoterapeut kan du gennem samtale terapi få hjælp til at bearbejde traumer, arbejde dig igennem en livskrise, eller lære at leve med angst.

En psykoterapeut har en fireårig uddannelse som er taget i privat regi, i modsætning til en psykolog som har en universitets uddannelse inden for sit fag. Dette betyder dog ikke at en psykoterapeut er dårligere rustet til at varetage patienter i terapi.

Mange psykoterapeuter har valgt at bygge deres uddannelse oven på en uddannelse inden for eksempelvis omsorgssektoren, eller de har specialiseret sig inden for områder som for eksempel stress, depression, eller diverse angst lidelser (for eksempel generaliseret angst, PTSD, social fobi og lignende).

Du vil altså kunne få mindst lige så kvalificeret hjælp hos en psykoterapeut hvis det gælder arbejdet med dit selvværd, eller bearbejdelse af en sorg eller krise, som du kan hos en psykolog.

Hvor kan jeg gå til psykoterapeut i Holstebro?

Hvis du har brug for en dygtig og omsorgsfuld terapeut som kan hjælpe dig videre i livet kan du med fordel opsøge den dygtige og erfarne psykoterapeut Kirsten Klynge.

Hos Kirsten Klynge vil du altid blive mødt med empati og indlevelse. Du vil opleve at dine problemer bliver taget alvorligt, og på ingen måde forklejnet eller bagatelliseret. Du vil få mulighed for at sætte ord på de tanker og følelser som nager dig, og dermed arbejde dig igennem din krise eller lære at leve med din angst.

Læs mere på kirstenklynge.dk