tandlæge

Få den bedste tandlægehjælp i Horsens

Få den bedste tandlægehjælp i Horsens

editorial

Har du ikke været til tandlæge i mange år, og er det så længe siden at du faktisk ikke kan huske, hvornår du sidst besøgte din tandlæge? Så er det om at komme af sted.

Det er vigtigt at du, så snart du når voksen alderen, lader tandlægen tjekke dine tænder med jævne mellemrum. Kun på den måde kan du øge dine chancer for at bevare dine sunde, naturlige tænder stærke og funktionelle resten af dit liv.

Hvilken tandlæge i Horsens skal jeg vælge?

Er du bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn kan du med stor fordel aflægge Bering Hus Tandlægerne en visit.

Bering Hus Tandlægerne er en tandlægeklinik med beliggenhed centralt i Horsens, nærmere betegnet i Søndergade – tæt på offentlig transport, og med gode adgangs forhold. Hos Bering Hus Tandlægerne kan du få hjælp til alle de gængse tandbehandlinger, og selvfølgelig den mest kvalificerede rådgivning omkring daglig mundhygiejne samt forebyggelse af tandsygdomme.

Tandlæge

Bering Hus Tandlægerne tilbyder behandling med udgangspunkt i netop dine tænder og deres tilstand og beskaffenhed. Hos Bering Hus Tandlægerne får du professionel service og en personlig behandling under hensyntagen til dine ønsker og præferencer. For eksempel vil en tandbehandling aldrig blive iværksat uden dit samtykke. Og Bering Hus Tandlægerne vil altid præsentere dig for en fast pris up front så du slipper for grimme overraskelser.

Få hjælp til alle tandproblemer hos Bering Hus Tandlægerne

Foruden forebyggende tandrensninger og eftersyn af tænder og tandkød kan Bering Hus Tandlægerne tilbyde behandlinger så som udtrækning eller kirurgisk fjernelse af visdomstænder, lapning af huller i tænderne med plast fyldninger, isættelse af tandimplantat eller montering af kunstig tandkrone. Og du kan også få hjælp til diverse æstetiske og kosmetiske tandbehandlinger som for eksempel tandregulering med bøjle samt blegning af tænder.

Du kan læse mere om Bering Hus Tandlægerne, og bestille tid til en indledende konsultation, på hjemmesiden beringhus.dk.