amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager til den søde tand

Amerikanske pandekager til den søde tand

Hygge = slik og søde sager

Kender du det, hvor man går og får lidt lyst til noget lækkert? Eller hvor man bare synes, man trænger til lidt ekstra selvforkælelse?

Uanset hvad, er vi danskere rigtig gode til at hygge om os selv, og det betyder oftest, at der er mad eller alkohol inkluderet. Generelt kan det for nogle kærestepar endda være et problem, at de skal have mad og drikke, før at de kan hygge sig sammen – det bliver hurtig en nem måde at hygge sammen på. 

Men når det er sagt, så tror jeg, at vi alle sammen godt forstår hvorfor; for der er da intet lækre end lidt god hygge og guf, hvis regnen siler ned, og du ligger og ser din yndlings film på en fredag aften. 

Derfor er der heller ingen skam i livet at begynde at lave amerikanske pandekager klokken lort om natten, for findes der egentlig noget bedre end det – det tror jeg ikke!

Hvorfor er de bedre end de danske pandekager?

Måske tænker du, jamen hvorfor er det lige, at de er så meget bedre end de danske? Jeg kan da ligeså godt lave danske pandekager klokken lort om natten. Og ja. Det kan du helt sikkert godt, for danske pandekager fejler absolut ingenting, men det amerikanske pandekager kan, er at de er mere “puffede” end de danske.

Det betyder, at de er mere luftige, fylder ikke ligeså meget, og det er nemmere at få mere fyld på og spise mere af det, når pandekagerne ikke er så store. Altså en smart og alternativ måde til de danske pandekager. 

De amerikanske pandekager fungerer også stablet ovenpå hinanden, hvor de danske hurtigt flader mere ud, og der skal flere til at lave en højere bunke. Altså giver det også et bedre visuelt look, hvis du for eksempel vil præsenterer dem på dit morgenbord.