zoneterapi

At overgive sig til zoneterapi

At overgive sig til zoneterapi

Det kan være svært lige at tro på, at zoneterapi kan gøre en gavnligt effekt for de skavanker, man selv sidder med.

Ikke alle lægeinstanser vil direkte anbefale dette, men omvendt kan man sige, at man ikke har så meget at miste ved at prøve dette formentlig ukendte område for en.

Ingen medikamenter er jo indblandet i at prøve zoneterapi, og det værste, der kan ske, er, at du får en god massage på fødderne, og så er de penge jo ikke givet helt dårligt ud.

Man skal jo ofte selv betale for en omgang zoneterapi, for det er ikke altid, man får en henvisning til dette, da ikke alle lægelige fakulteter tror på denne slags, da der ikke foreligger bevismateriale for, at zoneterapi faktisk gør en forskel.

Nogle gange kan det dog ske, at man kan få det delvist eller helt betalt af kommunen, hvis en sagsbehandler har oplevet, at andre hos dem har haft gode resultater med det, eller deres klient påpeger, at de faktisk har haft gavn af det tidligere, så det garanteret ville gøre en forskel nu.

Men man har alligevel lov til at være skeptisk, men det kan jo være, at nogen, man kender, har anbefalet denne behandling til en, fordi det har gavnet vedkommende.

Så er det jo bare med at give sig i kast med det, men derfor er det også vigtigt at gå ind til det med en håb om det bedste fremfor at være på hælene – i mere end én forstand – når man skal have den første behandling.

Nogle mennesker lider jo af berøringsangst, og andre er meget kildne under fødderne, og desuden er det for nogle en erogen zone, så det kan pludselig bliver meget personligt at opleve.

Du vil dog altid være i trygge og dygtige hænder her hos https://staerkhelse.dk/behandlinger/zoneterapi/