akupunktur

Bedre helbred med akupunktur

Bedre helbred med akupunktur

Lider du ofte af smerter og spændinger i kroppen, og føler du dig lige så ofte træt og uoplagt i hverdagen? Så vil du næsten med sikkerhed have glæde af et behandlings forløb som inkluderer akupunktur. Akupunktur har rigtig gode effekter når det handler om at rette op på ubalancer i det menneskelige system, hvad end det handler om fysiske eller mentale lidelser.

Hvor kan jeg få akupunktur i Albertslund?

Hvis du er bosiddende på den københavnske vestegn tæt på Albertslund kan du med fordel besøge Lacuhr Akupunktur. Lacuhr Akupunktur er ejet og drevet af Helle Lacuhr som er uddannet og certificeret akupunktør. Hos Lacuhr Akupunktur kan du få et kvalificeret bud på et behandlings forløb med akupunktur som kan hjælpe dig med at lindre smerter eller komme diverse fysiske eller mentale dårligdomme til livs.

Helle Lacuhr kan for eksempel hjælpe dig med lidelser så som tilbagevendende hovedpine, klyngehovedpine eller spændings relateret hovedpine. Til dette formål er akupunktur særdeles velegnet.

Også migræne, svimmelhed og generel ubalance kan afhjælpes med akupunktur, lige som akupunktur også har vist sig virksom i forbindelse med behandling af fordøjelses besvær, inflammatoriske tilstande, stress, depression, vægt øgning, menstruations smerter, problemer med urinvejene og diverse hormonelt betingede problemer i forbindelse med overgangs alderen så som hedeture, søvn besvær og humør svingninger.

Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur har et holistisk syn på det menneskelige legeme og psyke. Dette betyder at mennesket anskues som en helhed – og at smertefulde symptomer eet sted i kroppen sagtens kan hidrøre fra en årsag som befinder sig et helt andet sted. Helle Lacuhr behandler årsagen og ikke symptomet. Du vil således opleve længere virkende effekter af et behandlings forløb hos Lacuhr Akupunktur.

Hvis du ønsker at booke tid til en akupunktur behandling hos Lacuhr Akupunktur kan du læse mere på hjemmesiden lacuhrakupunktur.dk