stress

Behandling af stress hos erfaren psykoterapeut

Behandling af stress hos erfaren psykoterapeut

Der er mange gode grunde til at tage stress meget alvorligt. Godt nok er begrebet blevet misbrugt og udvandet – men det er ikke nogen grund til at negligere problemet. Hver eneste dag er over tredive tusind mennesker sygemeldte på grund af stress – og næsten lige så mange indlægges hvert år på de danske hospitaler med følger af kronisk og belastende stress.

Den menneskelige krop og det ditto sind er slet ikke beregnet til at skulle være udsat for stress over lange perioder. Og stress, som får lov til at udvikle sig til en permanent tilstand, vil hurtigt slide både krop og psyke samt de kognitive funktioner i bund.

Hjælp, jeg har stress – hvad gør jeg?

Har du bemærket de klassiske stress symptomer hos dig selv over en kortere eller længere periode, bør du ikke tøve med at opsøge hjælp. Det drejer sig for eksempel om hjertebanken og høj puls, åndenød og dertil hørende kvælnings fornemmelser, hyppige ildebefindender og angst anfald, svimmelhed, øget sved tendens, og smerter og spændinger i kroppen. Disse symptomer er din krops måde at fortælle dig, at der er noget helt galt. Og så bør du opsøge behandling – for eksempel hos en dygtig psykoterapeut – inden tilstanden forværres.

Hvilken psykoterapeut skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for at sætte en stopper for udviklingen af dine stress symptomer, bør du vælge en behandler, som har erfaring med behandling af stress. Her kan du med fordel kontakte psykoterapeut Lars Roed Andersen. Hos Lars Roed Andersen er du i kyndige og professionelle hænder, og du kan roligt regne med at få det optimale udbytte af behandlingen Lars Roed Andersen har nemlig i mange år beskæftiget sig med behandling af stress patienter og har således lang erfaring inden for dette område. Du kan læse mere på larsroedandersen-psykoterapi.dk