restaurant

Besøg din lokale restaurant i Fredericia

Besøg din lokale restaurant i Fredericia

En gang imellem trænger man til at komme ud og spise. Ikke bare ned på det lokale pizzeria og hente en nummer 34, eller forbi pølsevognen på torvet, men rigtig ud og sidde ved et bord med kniv, gaffel og stofservietter.

Før i tiden var det op ad bakke for folk i provinsen – der var temmelig langt mellem de gode spisesteder hvis man boede langt fra de større byer. Sådan forholder det sig heldigvis ikke mere. Flere og flere kokke og restauratører har fået øjnene op for de mange muligheder, som ligger i udkanten af landet – og hermed bliver de før oversete byer til metropoler for fantastisk dansk kogekunst.

Restaurant ROS – lækker mad i hjertet af Danmark

Da de to kokke Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard efter en årrække med succesfulde køkken eventyr på top restauranter så som Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco besluttede at vende hjem til Sønderjylland, var det ikke for at trække sig tilbage – snarere tvært imod.

De to driftige unge herrer har på kort tid formået at åbne ikke bare én, men hele to gourmet restauranter i henholdsvis Tønder og Fredericia under navnet Restaurant ROS. Og det med stor succes. Restaurant ROS har gjort sig positivt bemærket ved rosende artikler i Nordens White Guide og som vinder af den prestige fyldte pris ”Årets Feel Good Oplevelse” i 2017.

Hvad kan Restaurant ROS byde på?

Din nye restaurant i Fredericia præsenterer et særdeles velassorteret menukort, som altid er opdateret med årstidens friske grøntsager. Alle råvarer stammer fra lokale eller regionale landbrug, og Restaurant ROS sætter en stor ære i at tilberede disse, således at så stor en del af smagen bevares intakt.

Du kan se frem til et velkomponeret og velsmagende måltid, suppleret af kvalitets vin, når du booker bord på Restaurant ROS via hjemmesiden restaurantros.dk