Massage Rødovre

Bestil tid til massage i Rødovre

Bestil tid til massage i Rødovre

advertorial

Går du rundt med smerter i nakke, skuldre, arme, ryg eller lænd hver eneste dag? Så kan det ikke undgå at påvirke dit velbefindende. Og her kan det kun anbefales at søge hjælp hos en massør.

Lad din massør ælte spændingerne ud af din krop

En stor del af det ubehag og de smerter, du oplever i det daglige, hidrører fra spændinger i kroppen. Spændinger opstår som oftest i forbindelse med dårlig arbejdsstilling, for lidt motion, og stress som får os til at spænde op i musklerne.

Når spændingerne sætter sig og bliver permanente kan der opstå myoser. Myoser er en slags spændings knuder i muskel vævet hvor diverse affaldsstoffer kan ophobe sig og give anledning til inflammation. Dette kan være ulideligt og smertefuldt, idet der er tale om en vedblivende kronisk smerte.

Massage Rødovre

Mange danskere går hver dag rundt med denne slags smerter og vælger enten at bide dem i sig eller dulme dem med smertestillende receptpligtig medicin. Ingen af delene kan dog rigtig anbefales, idet dårligdommen ikke kommes permanent til livs på denne måde.

Hvis du for alvor ønsker at gøre kål på smerterne skal der løsnes effektivt op for spændingerne. Og her kan en massør hjælpe.

Med fysiurgisk massage, sportsmassage eller dyb bindevævs massage kan en dygtig og veluddannet massør hjælpe dig af med dine spændings relaterede smerter.

Allerede mens du ligger på briksen vil du kunne mærke en bedring idet massøren bearbejder dine problem områder. Og vælger du at følge op på din massage med et decideret behandlings forløb vil du for alvor kunne få glæde af de langsigtede virkninger af massagen.

Hvor kan jeg få en god massage i Rødovre?

I Rødovre finder du Beauty Clinique, som tilbyder massage behandlinger i flere forskellige varianter og af forskellig varighed. Du kan bestille tid online via beautyclinique.dk