tandlæge

Bevar dit smil med hjælp fra din tandlæge

Bevar dit smil med hjælp fra din tandlæge

Det er vigtigt at passe sine tandlæge besøg. Allerhelst skal du mindst én gang om året sætte dig i tandlæge stolen og lade en tandlæge eller en tandplejer efterse og rense dine tænder og dit tandkød.

Dette er den mest effektive måde hvorpå du kan forebygge sygdomme i tænder og i gummer. Tandlægen vil med sit trænede blik og ved brug af røntgen billeder hurtigt kunne se om der gemmer sig ansatser til eksempelvis karies eller parodontose, og vil kunne sætte en effektivt forebyggende behandlings plan i værk.

Besøg din lokale tandlæge i Vallensbæk

Er du bosiddende sydvest for København, og leder du efter en tandlæge i nærheden af din bopæl? Så kan du med fordel tjekke Tandlæge Mille Kjær i Vallensbæk. Hos Tandlæge Mille Kjær er du garanteret en grundig og kompetent behandling uanset om du besøger klinikken med henblik på en tandrens eller om du skal have isat et tandimplantat.

Den lille hyggelige klinik danner rammen om professionel tandlæge behandling udført at Tandlæge Mille Kjær samt en klinik assistent og en tandplejer. Det lille og fast sammentømrede team har igennem mange år samarbejdet omkring den mest kompetente og omsorgsfulde behandling af klinikkens mange patienter. Hos Tandlæge Mille Kjær er forebyggelse i fokus. Derfor vil du opleve at der bliver lagt et stort arbejde i undersøgelse og oplysning, med det formål at begrænse dine behov for tandlæge behandlinger i så vidt muligt omfang.

Når du besøger Tandlæge Mille Kjær med henblik på en forebyggende behandling med tandrens og tand eftersyn vil der således blive gået grundigt til værks. Lider du af tandlæge skræk kan du oplyse dette i forbindelse med booking af aftale. Så vil der blive sat ekstra tid af til din behandling, og personalet vil udvise ekstra agtpågivenhed over for din tilstand.

Du kan læse mere, og booke tid online, via milletand.dk