Fiskerestaurant

Bliv lidt sundere i tilværelsen ved at spise på en fiskerestaurant

Bliv lidt sundere i tilværelsen ved at spise på en fiskerestaurant

Det er da klart, at fisk bestemt kan fede, men fisk indeholder også noget af det gode fedt og meget andet indhold, som det er godt, at man får i kroppen.

Desværre er det ikke alle mennesker, der er lige begejstret for at spise fisk, men det kan måske have noget at gøre med, at de ikke har udforsket det moderne fiskekøkken.

Det er lidt ligesom, når folk tror, at vegansk spise er noget med kedelige grøntsager uden smag i, som der bliver serveret for en.

Så man tror, at fiskeretter er sådan noget med en fisk på en tallerken, der hørmer gevaldigt, og hvor man skal sidde og pille fiskeben ud mellem tænderne bagefter.

I så fald tager man virkelig fejl med, hvad især det nordiske fiskekøkken kan byde på, for vi danskere har altid begået os i fiskeretter, og udviklingen af den slags spise har ikke stået stille.

Besøg en fiskerestaurant så tit, du kan

Det er jo nok for meget forlangt, at du ligefrem skal spise ude på en fiskerestaurant hver aften, men når man så besøger sådan et sted, så kan man hente inspiration til, hvad man ellers kunne lave derhjemme af mad med fisk.

Og hvis man nu rejser rundt i det danske land, så kan man opleve, hvad forskellige fiskerestauranter har at byde på; så hvis man for eksempel kommer forbi en fiskerestaurant i Jylland, så er det da med at slå et smut forbi og se, hvad de kan præstere.

Der vil være så meget forskelligt på et menukort, at der nok skal være noget, som inspirerer dig til at spise der.

Og så er der jo også en del fiskerestauranter, der tilbyder andet på menukortet end bare mad med fisk, men for nysgerrighedens skyld synes vi, at du skal prøve at se, hvad stedet kan byde på af fisk.