ammevejledning

Bøvler du med amningen?

Bøvler du med amningen?

advertorial

Amningen kan både være noget af det mest fantastiske, men også mest frusterende ved at få et lille barn. Man vil for alt i verden gerne have, at amningen går som smurt, men det er bare ikke tilfældet for alle og enhver. Der er ikke et entydigt svar på, hvorfor det ikke kan lade sig gøre for nogle – det kan være, at din fødsel har været kompliceret og derfor er amning ved bryst ikke aktuelt.

Men heldigvis kan du finde hjælp til amningen. Læs med i dette indlæg om ammevejledning og hvordan du kan finde frem til det. 

 

ammevejledning

 

Hvad går ammevejledning ud på?

Hos en terapeut, der specialiserer sig i ammevejledning, vil du få hjælp til at amme dit barn. Det kan være nogle teknikker, som du ikke kender til, der kan gøre tricket. Det kan også være nogle øvelser, der kan sætte godt gang i amningen eller gøre, at dit barn føler sig mere tryg og sikker ved amningen.

Det kan være frusterende og her vil du også få en betryggende person at snakke med om dine frustationer. Så hvis du endnu ikke har fået godt gang i amningen af dit barn på den traditionelle måde, så kan du overveje ammevejledning. Læs mere på linket her: https://www.dinfoedselsterapeut.dk/ammevejledning/ 

 

Hvor kan man finde det?

Du kan sikkert finde et kursus i ammevejledning i dit område. Der kan være hospitaler i dit område, der har specialiseret sig i at hjælpe nye mødre med dette særlige bånd, som der sker gennem amningen af sit barn.

Du kan enten kontakte din jordemoder, om du kan blive henvist til en person, der tilbyder ammevejledning. Eller så kan du forhøre dig ved din sundhedssygeplejerske, der kommer på besøg i den første tid med dit barn. Hun vil uden tvivl kunne henvise dig til en, der kan hjælpe dig med amningen, hvis hendes metoder ikke selv virker.