meditation bevægelse

Derfor skal du prøve Qi Gong

Derfor skal du prøve Qi Gong

Hvad er Qi Gong? 

Måske er Qi Gong allerede noget, du er stødt på? Hvis ikke så er der god grund til at læse med videre. Qi Gong er en bevægelseskunst, som har rødder tilbage til Kina. 

Det særlige ved Qi Gong er, at hver en bevægelse har en helt særlig funktion. Og hver bevægelse er udformet med hjælp fra viden, der trækker på kinesisk medicin. Tankegangen bag er, at det er en meditationsform, der kan være med til at fremme ens helbred. Hvis du har været på rejse i Kina eller asiatiske lande, så er chancerne også store for, at du har set mennesker udføre Qi Gong i de forskellige offentlige parker. Her bevæger man sig i stille, rolige og glidende bevægelser, mens man står op. 

Det er meditation i bevægelse, og det giver alle muligheder for et pusterum, hvor man kan lade op. Det særlig ved Qi Gong er også den fordybelse, man opnår. Og apropos fordybelse, så lad os prøve at kigge på de positive ting, der er forbundet med Qi Gong. 

Fordele ved meditation i bevægelse – Qi Gong

– Det kan være med til at styrke vores immunforsvar.

– Være med til at mindske stress, angst og depression.

– Have positiv effekt på vores hukommelse, vores evne til at koncentrere os og vores indlæring.

– Styrker vores led, muskler og nervesystem.

Med andre ord er det en bevægelseskunst, som har mange fordele for krop og sjæl. Hvis du er nysgerrig på, hvordan du selv kan prøve kræfter med Qi Gong, kan du læse mere her omkring meditation bevægelse i København. Det kunne også være en oplagt idé til et kursus, man kunne tage på sammen med kolleger, hvis man vil investere i et indslag, der kan få pulsen ned. Det kan også være med til, at man får en god oplevelse sammen som arbejdsplads.