parterapi

Få den bedste parterapi i Vanløse

Få den bedste parterapi i Vanløse

Har du brug for hjælp til at bekæmpe lavt selvværd, komme igennem en krise eller måske redde dit parforhold? Så kan du med fordel overveje terapi hos Lihn Life Coaching.

Hvad er Lihn Life Coaching?

Lihn Life Coaching er en psykoterapeutisk klinik med speciale inden for parterapi, individuel psykoterapi og psykoterapeutisk coaching. Bag Lihn Life Coaching står Heidi Lykke Lihn som er uddannet pædagog, NLP psykoterapeut og coach. Heidi Lykke Lihn har altid interesseret sig for mennesker og deres indbyrdes samspil samt de gnidninger og diskrepanser der kan opstå især i det sociale liv.

Gennem sit arbejde med ældre, yngre og sårbare mennesker har Heidi Lykke Lihn lært om disse problematikker på godt og ondt. Blandt andet har Heidi Lykke Lihn arbejder på Kofoeds skole og på et behandlingshjem for anbragte børn samt som aflastnings familie for børn opvokset krise eller samspils ramte hjem. Dette har givet Heidi Lykke Lihn en bred førstehånds erfaring med alle aspekter af familie livet hvilket gør hende særdeles godt rustet til at udføre familie og parterapi.

Hos Lihn Life Coaching kan du forvente at få en respektfuld og diskret behandling uanset om du opsøger Heidi Lykke Lihn i terapi eller coaching øjemed. Heidi Lykke Lihn er medlem af Psykoterapeut Foreningen hvilket er din garanti for at samtlige regler og bestemmelser udstukket af foreningen overholdes, her under selvfølgelig professionel tavshedspligt.

Det betyder at intet du eller din eventuelle partner fortæller Heidi Lykke Lihn forlader konsultationen. Samtidig kan du være sikker på at Heidi Lykke Lihn aldrig vil dømme dig, bagatellisere dine problemer, eller fremstå partisk i forbindelse med parterapi. Du vil blive mødt med åbenhed og empati, og med vilje til at hjælpe.

Du kan læse mere om Heidi Lykke Lihn og Lihn Life Coaching og booke tid til indviduel terapi eller parterapi i Vanløse, på hjemmesiden lihncoaching.dk.