apotek

Få den bedste service på dit lokale apotek

Få den bedste service på dit lokale apotek

Det er altid en god idé at vide, hvilke services man kan forvente hos sit lokale apotek. Et apotek er nemlig ikke udelukkende en butik med udlevering af receptpligtig medicin.

Hvilken service kan jeg få hos Lyngby Svane Apotek?

Lyngby Svane Apotek er dit lokale apotek, hvis du er bosat i Lyngby eller i nærmeste omegn. Her kan du få alle de solide standard apotek ydelser så som udlevering af receptpligtig medicin og vejledning i forbindelse med indtag af dette, lejlighedsvise arrangementer og et dygtigt og service minded personale, som sætter kunden – altså dig – i centrum. Lyngby Svane Apotek er beliggende i Lyngby Hovedgade, tæt på offentlig transport, med udmærkede parkerings forhold og nem adgang.

På Lyngby Svane Apotek møder du udelukkende veluddannede farmakonomer og apotekere, som er særligt udlært inden for rådgivning og vejledning af kunder. Uanset om du er på apoteket for at hente din læge ordinerede medicin på recept, eller om du kommer for at købe vitaminer, mineraler, håndkøbs medicin eller andre apoteker varer, kan du få glæde af de saglige og uafhængige råd, som de dygtige medarbejdere kan levere.

Du vil altid modtage vejledning i anvendelse af medicin, natur lægemidler eller kost tilskud. Og står du eksempelvis og skal på ferie, kan personalet hos Lyngby Svane Apotek hjælpe dig med at finde den rette solcreme og andre apoteker varer, som skal med i kufferten!

Få styr på dit pillepas i Lyngby

En ting, det er vigtigt at få på plads inden ferien, er det såkaldte pillepas. Et pillepas er din dokumentation for, at den medicin, du har med på rejsen, er udskrevet til dig – og at du ikke medbringer den med eksempelvis videre salg for øje. Du kan få udstedt dit pillepas på apoteket såfremt du medbringer pågældende medicin samt dit pas.

Du kan læse mere om pillepas på lyngby.apotekeren.dk