zoneterapi

Få det bedre fysisk og mentalt med zoneterapi

Få det bedre fysisk og mentalt med zoneterapi

editorial

Har du svært ved at falde i søvn om natten, for eksempel på grund af tankemylder – og døjer du derfor med nedtrykthed og mangel på energi i det daglige? Så kan du overveje at prøve zoneterapi.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en form for behandling ved hjælp af massage og tryk på særlige områder, mestendels placeret på hænder og fødder.

Teorien bag zoneterapi er at de områder på foden eller hånden, som bearbejdes, svarer til kroppens organer og systemer. Et tryk på et område af foden menes at bringe afslapning og heling til det tilsvarende område af kroppen.

Generelt er zoneterapi en meget afslappende behandlings form. Du kan dog godt opleve ubehag i forbindelse med en zoneterapi session, hvis dit zoneterapeut rammer et ømt område på din fod eller et punkt som modsvarer et problematisk område andetsteds i din krop.

Hvad kan jeg opnå med en zoneterapibehandling?

Mange undersøgelser peger på at zoneterapi har gode resultater i forbindelse med behandling af fysiske smerter i kroppen. Ligeledes er der gode indikationer for zoneterapi ved mentale og psykiske lidelser så som stress, angst og depression, idet zoneterapi kan bidrage til et forbedret søvn mønster.

zoneterapi

Søger du således afslapning og lindring af stress kan zoneterapi være en udmærket behandling for dig. Du kan med stor fordel kombinere zoneterapi med andre former for behandling, for eksempel akupunktur, fysioterapi eller osteopati. Zoneterapi fungerer glimrende i samspil med både konventionelle og alternative behandlings former.

Hvor finder jeg en dygtig zoneterapeut i Odense?

Er du bosat i Odense, og søger du en klinik til zoneterapi nær din bopæl? Så kan du altid tage kontakt til Klinik Velvære.

Hos Klinik Velvære finder du udelukkende dygtige og erfarne behandlere som står klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere, og booke tid til dit første besøg i klinikken, på klinik-velvaere.dk.