hypnose hørsholm

Få det liv du ønsker dig med hypnose i Hørsholm

Få det liv du ønsker dig med hypnose i Hørsholm

editorial

Har du svært ved at skabe de forandringer du søger? Så bør du give hypnose en chance.

Hvem kan få glæde af hypnose?

Måske har du hørt at det ikke er alle mennesker som kan blive hypnotiseret. Dette er for så vidt også rigtig nok.

Ikke alle er modtagelige over for suggestion som den finder sted i forbindelse med eksempelvis show hypnose, og vil derfor ikke være tilbøjelige til at lade sig manipulere. Men alle kan have glæde af den form for hypnose som anvendes i terapeutisk øjemed. Her er der nemlig tale om en helt anden for for hypnose.

Med hypnoterapi kan du skabe store positive forandringer i dit liv, ligegyldigt hvor påvirkelig du ellers er i andre henseender. Hypnoterapi handler nemlig ikke om at manipulere dig til at udføre handlinger som du ellers aldrig ville drømme om. Tvært imod kan hypnoterapi hjælpe dig videre i den retning du ønsker, med deciderede stormskridt.

Gennem hypnose kan din terapeut nemlig så at sige skyde genvej til dit underbevidste sind og overbevise det om at det skal ændre på de instrukser som du følger i din hverdag. Ved at skifte disse instrukser ud med mere formålstjenlige af slagsen kan din hypnoterapeut hjælpe dig med at få de ønskede forandringer til at ske indefra, i stedet for at skulle igennem de lag på lag af bevidsthed som omgiver dit sinds inderste kerne. Og så vil du hurtigt opleve at dit liv tager den drejning som du ønsker.

Hvor kan jeg få hypnose i Hørsholm?

Er du bosiddende i den nordlige del af hovedstadsområdet, nærmere betegnet Nordsjælland, kan du med fordel tage kontakt til Eva Gade fra Eva Gade Hypnose & Coaching. Her kan du få kompetent hypnose udført af veluddannet og erfaren hypnoterapeut. Klik ind og læs mere om Eva Gade Hypnose & Coaching på https://evagade.dk/