Psykoanalyse københavn

Få en professionel psykoanalyse i København

Få en professionel psykoanalyse i København

Måske har du hørt om den kendte schweiziske psykiater Carl Jung, som anses for at være grundlæggeren af moderne analytisk psykologi. Men vidste du at det faktisk stadig er muligt – også i Danmark – at få udført en psykoanalyse efter den Jungianske metode? Med psykoanalytisk terapi kan du få en grundig og dybdegående analyse af din egen psyke og der igennem blive klogere på dig selv.

Hvad er psykoanalytisk terapi?

Psykoanalytisk terapi baserer sig på den psykoanalytiske metode som har fokus på patientens følelser, tanker og forestillinger. Inden for den psykoanalytiske retning er grundantagelsen at negative og uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre samt skadelig adfærd og psykiske lidelser i høj grad skyldes ubearbejdede følelser som fortrinsvis opstår i relation til andre mennesker.

Aggression, stress, selvskade, spiseforstyrrelser eller depression er reaktioner på disse følelser, og derfor er det vigtigt at bearbejde følelserne gennem analytisk terapi. Formålet med psykoanalytisk terapi er at lære klienten at forstå og acceptere sig selv på baggrund af sin egen unikke livshistorie.

Samtidig lærer klienten at forholde sig til sine egne følelser og gennem en bevidsthed om disses ophav at træffe de bedste beslutninger for sit eget liv. På den måde kan man blive bedre til at navigere i livets mange komplekse situationer og mestre sin egen tilværelse uden konstant at skulle være angst for at gå i den samme fælde igen og igen.

Hvem tilbyder psykoanalyse i København?

Hvis du leder efter en dygtig psykolog som tilbyder behandling med psykoanalyse kan du med fordel opsøge jungiansk psykoanalytiker Elisabeth Kampmann. Hos Elisabeth Kampmann kan du gå i psykoanalyse og terapi, og blandt andet deltage i drømme analyse hvor du kan få kastet nyt lys over dine drømme og derved forstå deres betydning.

Du kan kontakte Elisabeth Kampmann via hjemmesiden analytiskpsykologi.dk og booke tid til en indledende konsultation.