reiki healing

Få et kursus i Reiki healing på en weekend

Få et kursus i Reiki healing på en weekend

Måske har du hørt om Reiki healing som en måde, hvorpå man kan behandle visse lidelser, for eksempel smerter eller spændinger. Men Reiki healing adskiller sig i hele sit væsen fra andre healing metoder. Hvorledes og på hvilke områder kan du læse mere om i det følgende.

Hvad kan man opnå med Reiki healing?

Reiki healing er andet og mere end blot healing. Du har måske oplevet at kunne fjerne hovedpine eller spændinger ved håndspålæggelse, og tænkt at det blot var symptomerne der forsvandt. Men Reiki healing er meget andet og mere end blot symptom behandling.

Med Reiki healing rører du ved hele det fundamentale energi system i legemet og i sindet. Reiki energierne er med til at fjerne selve årsagerne til de smerter du oplever, og bringe harmoni og balance i energi banerne på ny. Du vil med Reiki healing kunne opnå en form for helende effekt som stikker dybere end de overfladiske symptomer. Og dette helt uden at slide på dine egne energi reserver.

Hvordan fungerer Reiki healing?

Reiki healing er nemlig ikke blot en metode til healing. Reiki er et helt univers af uudtømmelige energi kilder. Når du bliver indviet i Reiki får du adgang til dette univers, og dermed disse kilder.

Som Reiki healer fungerer du som kanal for Reiki universets energier, og beskytter samtidig dine egne personlige energier. I stedet for at bruge af dine egne energi reserver i forbindelse med healing kanaliserer du således energi fra Reiki universet. Og så får du samtidig som Reiki indviet adgang til en verden af åndelig rigdom.

Hvor kan jeg lære Reiki healing?

Hos Christo Blaak (Padam) kan du på en weekend blive indviet i Reiki universet og lære basale teknikker til Reiki healing. Du kan tilmelde dig et Reiki kursus via Christo Blaak (Padam)’s hjemmeside christo.dk.