mentaltræner Hillerød

Få hjælp af en mentaltræner til at nå dine mål

Få hjælp af en mentaltræner til at nå dine mål

editorial

Har du et mål, som du egentlig brænder for, men hvor du bare har virkelig svært ved at nå det? Synes du, at der altid er noget, der forhindrer dig i at nå det? Måske saboterer du endda dig selv i at kunne gøre det. I det tilfælde kan det være en god ide, at du taler med en mentaltræner. Vedkommende kan hjælpe dig med, hvordan du bedst muligt kan nå dine mål. Det er selvfølgelig ikke et quick fix, du skal selv lægge en masse arbejde i det, men vedkommende kan hjælpe dig med at se anderledes på dit mål og derfor have nemmere ved at nå det. 

Leder du efter en mentaltræner i Hillerød, kan du for eksempel se nærmere på Mads Vibe-Hastrup.dk. Han er tidligere professionel golfspiller og har derfor fra sit arbejde en masse erfaring med at nå sine mål. Derudover har han efterfølgende uddannet sig som golflærer, yogalærer og emotionel terapeut. Han har altså en stor bagage i forhold til at give dig gode råd til at nå dine mål. Se mere her

Hvilke mål kan jeg få hjælp til at nå? 

Det kan være meget forskelligt, hvilken form for mål du gerne vil have fokus på. Faktisk er der ingen rigtige eller forkerte mål, når det kommer til at få hjælp til dem. Mads Vibe-Hastrup kan hjælpe dig med både mål i forhold til din karriere, dine hobbyer og din familie. Der er altså god mulighed for at få hjælp. 

Når du arbejder med ham, handler det først og fremmest om, at du ser på den frygt, du har, i forhold til at nå dit mål. Når du har et mål, som du ikke har nået, handler det nemlig ofte om, at du selv er bange. Det kan være svært selv at komme over sin frygt, men ved at tale om det kan du nemmere gøre det.