psykoterapeut greve

Få hjælp til dine problemer hos psykoterapeut i Greve

Få hjælp til dine problemer hos psykoterapeut i Greve

editorial

Hvad er psykoterapi? Dette spørgsmål kan være svært at besvare, fordi psykoterapi er en meget vidt begreb. I denne artikel kan du få et overblik over psykoterapeuter, terapi og lidelser. Du kan også finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om psykoterapi. Hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din lokale psykoterapeut!

Hvordan benyttes psykoterapi i praksis?

Psykoterapi er en behandlingsform, som kan bruges til at behandle en lang række psykiske lidelser. Psykoterapi kan foregå individuelt eller i grupper, og den kan have forskellige formål – fx at lindre symptomer på en psykisk lidelse, ændre negative tankemønstre eller støtte en person i at finde et meningfuldt livssyn.

Psykoterapi er et meget anvendt behandlingsforløb for blandt andet angst, depression, stress og eksistentielle problemer. I nogle tilfælde kan psykoterapi dog også hjælpe personer, der ikke er syge, men som gerne vil have udviklet sig mere personligt eller ønsker at blive gladere i livet.

psykoterapeut greve

Jeg lider af angst – kan en psykoterapeut hjælpe?

Angst er en psykisk lidelse, der ofte behandles med psykoterapi. Psykoterapeuten kan hjælpe dig med at forstå og tackle dine angstsymptomer ved at arbejde med din kropslige reaktioner, dine tanker og din adfærd. Behandlingen af angst med psykoterapi forløber ofte over en periode på flere måneder.

Jeg er deprimeret – kan psykoterapi hjælpe?

Depression er en alvorlig psykisk lidelse, der behandles med samtaleterapi eller andre former for psykoterapi. Psykoterapeuten vil arbejde med dig for at finde årsagerne til din depression, lindre dine symptomer og støtte dig i at komme ud af den negative spiral.

Behandlingen af depression med psykoterapi forløber ofte over en længere periode, eventuelt med gentagne behandlinger inden for varierende intervaller.

Find din psykoterapeut i Greve

Er du bosiddende syd for hovedstaden, kan du med fordel finde din psykoterapeut i Greve på hjemmesiden https://annithybo.dk/.