tandtekniker

Få hjælp til protesen hos din lokale tandtekniker

Få hjælp til protesen hos din lokale tandtekniker

Hvis du på et tidspunkt har mistet en eller flere tænder, og således er udrustet med en protese, kan det være en god idé med jævne mellemrum at få tjekket denne hos din tandlæge. Det kan sagtens ske at protesen bliver slidt eller af andre årsager ikke længere passer til dig. Tænderne flytter sig hele livet igennem – og så kan en protese godt begynde at virke ubehagelig. Så skal der tages mål til en ny en af slagsen. Og til det formål benyttes en uddannet tandtekniker.

Hvad er en tandtekniker?

En tandtekniker er en fagperson som har specialiseret sig inden for fremstilling og tilpasning af proteser og tandbøjler. Som protetiker arbejder en tandtekniker ikke udelukkende med fremstilling af gebisser, som man måske skulle tro. En tandtekniker har stor ekspertise inden for tilvirkning af eksempelvis kroner og broer – det der også kaldes delproteser.

En tandtekniker arbejder med materialer så som gips, guld, akryl, porcelæn og metal og har således et særligt håndelag når det handler om at skabe vellignende og funktionelle proteser til munden. En tandtekniker kan arbejde i laboratorier eller på klinikker, eller kan have eget værksted og klinik som for eksempel ProteseTand.

Hvem er ProteseTand?

ProteseTand er ejet og drevet af klinisk tandtekniker Louise Høyberg. Louise Høyberg har mange års erfaring med fremstilling af såvel helproteser som delproteser, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig som er på udkig efter en frisk afløser for din gamle slidte protese.

Louise Høyberg er fuldt kvalificeret til at udføre undersøgelse og udredning af dine behov for protese arbejde, og du er således garanteret en omhyggelig og professionel behandling når du vælger ProteseTand som din tand protetiker i Nibe eller Spentrup.

Du kan læse mere og booke tid til en gratis og uforpligtende undersøgelse hos Louise Høyberg fra ProteseTand via klinikkens hjemmeside protesetand.dk.