psykolog frederiksberg

Få hjælp til stress og depression hos din psykolog på Frederiksberg

Få hjælp til stress og depression hos din psykolog på Frederiksberg

editorial

Går du rundt og føler at du ikke rigtig kommer nogen vegne, og er du samtidig ikke helt tilfreds med det sted du er i livet? Så kan det være en god idé at søge professionel hjælp – for eksempel hos en dygtig psykolog.

Lad din psykolog hjælpe med din depression

Hvis du har udviklet en depression, for eksempel som følge af et traume eller en livskrise, kan du få god gavn af psykolog hjælp. Med hjælp fra en psykolog kan du genopbygge dit selvværd og samtidig få de redskaber som skal til for at klare dig igennem depressionen.

Din psykolog kan hjælpe dig med at skabe et anderledes perspektiv på din tilværelse, hvilket som oftest er et af de nyttigste værktøjer når det handler om håndtering af depression. Når du på denne måde kommer op i helikopteren, så at sige, vil du kunne skabe dig et meget mere retvisende billede af din plads og berettigelse i verden.

psykolog frederiksberg

Du vil få mulighed for at gribe om ondets rod, og komme til bunds i de ting der nager dig. I takt med at du lærer at sætte ord på dine tanker og følelser vil du kunne lære at leve med dem – og så behøver de ikke længere at tynge dig ned i depressionens sorte hul.

Få hjælp til stresshåndtering hos psykologen

Er din depression en følge af en stress sygemelding, er det ligeledes tilrådeligt at se en psykolog. Mange psykologer har stor succes med at hjælpe stress ramte klienter til et lysere livssyn og dermed større resiliens over for stress. Og hos en psykolog vil du samtidig kunne få hjælp til at undgå stress inducerende situationer i fremtiden.

Find din nærmeste psykolog på Frederiksberg

Leder du efter en autoriseret psykolog på Frederiksberg? Så kan Niels Hellevad Jensen med sikkerhed hjælpe dig. Læs mere på psykologhuseticity.dk.