psykolog

Få hjælp til stress og depression hos en autoriseret psykolog

Få hjælp til stress og depression hos en autoriseret psykolog

Er du træt af at døje med eksempelvis generaliseret angst, stress eller måske en depression, som ikke vil give slip? Så er der hjælp at hente hos en psykolog. Og er du bosiddende i københavnsområdet er det oplagt at opsøge autoriseret psykolog Lars Bjarnø.

Hvad kan psykolog Lars Bjarnø hjælpe med?

Lars Bjarnø tilbyder psykolog samtaler og terapeutisk coaching til dig som har brug for en hjælpende hånd til at komme videre i tilværelsen.

Du kan hos autoriseret psykolog Lars Bjarnø få hjælp til at overkomme din depression og til at leve bedre med diverse angst lidelser. Og er du sygemeldt med stress tilbyder Lars Bjarnø terapi som kan hjælpe dig helskindet igennem dit forløb og ud på den anden side som et styrket menneske.

Hvordan foregår terapi hos autoriseret psykolog Lars Bjarnø?

Når du går i terapi hos Lars Bjarnø kan du forvente en behandling som tager udgangspunkt i dine individuelle og personlige problematikker.

Lars Bjarnø har mange års erfaring som terapeut og arbejder med såvel den kognitive som den metakognitive og eksistentielle tilgang til psykolog behandling. Samtidig er Lars Bjarnø også specialiseret i traumers og mentale oplevelsers forankring i kroppen og arbejder meget holistisk med både krop, kognition og psyke.

Du er, med andre ord i trygge og professionelle hænder hos Lars Bjarnø. Og du vil med garanti kunne få hjælp til at genskabe balancen i dit liv med Lars Bjarnøs kyndige psykolog hjælp.

Personlig coaching hos Lars Bjarnø

Der ud over kan du få hjælp til personlig coaching hvis du føler at du sidder fast i forældede overbevisninger og mønstre. Med coaching kan du få lettere ved at nå dine mål og skabe en større tilfredshed med livet, og dermed få en højere livskvalitet.

Du kan læse mere, og bestille tid til din første konsultation hos Lars Bjarnø, på larsbjarno.dk.