parterapi vanløse

Få parforholdet på ret køl med parterapi i Vanløse

Få parforholdet på ret køl med parterapi i Vanløse

Elsker du din partner – men er du træt af jeres forhold og al den irritation det medfører i det daglige? Og er du sikker på at din partner har det på samme måde? Så bør I overveje muligheden af at opsøge en terapeut med henblik på et parterapi forløb.

Hvorfor gå i parterapi?

Måske tænker du at parterapi er et underligt koncept. Hvis man ikke kan sammen som par er der vel ingen grund til at fortsætte forholdet. Så er det vel bare at komme videre og finde en ny partner. Men her skal du huske at du muligvis ikke vil have aflagt de vaner og problematikker som hjemsøger dig i dit nuværende forhold bare fordi du hopper videre til et nyt eet af slagsen. Nissen flytter med, som man siger.

Derfor kan det være en rigtig god idé at prøve at redde forholdet. Ofte vil et sådant faktisk blot blive stærkere af at få klinket skårene på effektiv vis. Du og din partner kan komme til at opleve en dybere samhørighed. Måske vil forelskelsen oven i købet blusse op på ny når I således oplever nye sider af hinanden og af jeres indbyrdes forhold. Og så vil det hurtigt vise sig at hver en krone til en dygtig parterapeut er rigtig godt givet ud. D

er ud over kan der være rigtig mange gode grunde til ikke blot at opgive forholdet hvis der er børn inde i billedet. Uanset hvor skånsom man prøver at gøre processen er skilsmisse og samlivs ophør altid en traumatisk oplevelse for et barn. Der vil således være alt at vinde for alle parter ved at få parforholdet tilbage på sporet så at familien kan forblive samlet. Og også her vil en dygtig parterapeut kunne hjælpe.

Du kan bestille tid til parterapi i Vanløse på camillaw.dk