slagteri

Få slagtet dine dyr hos nordsjællands bedste slageri

Få slagtet dine dyr hos nordsjællands bedste slageri

Har du et mindre landbrug – eventuelt på hobby basis – og har du brug for en dygtig slagter, som kan hjælpe dig med slagtning af mindre besætninger? Er din besætning eller gårdbutik beliggende omkring Slangerup i det nordsjællandske? Og ønsker du en professionel behandling af såvel dyrene som af de færdige udskæringer? Så kan du med fordel tjekke Kosakgårdens Slagteri.

Hvem er Kosakgårdens Slagteri?

Kosakgårdens Slagteri er et slagteri med beliggenhed i Slangerup. Som slagteri er Kosakgårdens Slagteri et af de mere moderne af slagsen. Hos Kosakgårdens Slagteri kan du forvente en professionel service, når du står for at skulle have slagtet kvæg, får eller grise. Kosakgårdens Slagteri opererer med slagtning af netop disse tre typer dyr, som slagteriet er certificeret til.

Når du skal have slagtet kreaturer, svin eller får hos Kosakgårdens Slagteri, skal du selv ligeledes udfærdige dokumentation for, at dyrene ikke lider af sygdomme eller andet. Dette er din og andre kunders sikkerhed for, at slagteriet er trygt, sikkert og smittefrit at benytte. Kosakgårdens Slagteri er der ud over certificeret og godkendt til økologisk slagtning. Dette betyder, at slagteriet lever op til de gældende regler i forhold til økologiske slagtemetoder og håndtering af dyr. For eksempel må elektrisk kvægdrivstav ikke anvendes på levende dyr i forbindelse med økologisk slagtning.

Få de bedste udskæringer af dit slagtedyr hos Kosakgårdens Slagteri

De dygtige slagtere hos Kosakgårdens Slagteri har selvfølgelig 100% styr på de mest populære og anvendte udskæringer af henholdsvis gris, lam og ko. For kreaturers vedkommende drejer det sig for eksempel om osso buco, yderlår, klump, lårtunge, inderlår, tykstegs filet, culotte og cuvette, mørbrad, tyndsteg, højreb, tykkam, tværreb, suppeben og selvfølgelig hakket kød. Du kan vælge mellem traditionel udskæring eller grill udskæring, hvor så meget som muligt af kødet bliver tilegnet udskæringer, som passer til grill.

Læs mere på kosakgaarden.dk