healing uddannelse

Find den bedste healing uddannelse i Jylland

Find den bedste healing uddannelse i Jylland

Arbejder du med mennesker, og føler du dig ofte drænet for energi? Så er du ikke alene. Det at være i fysisk og mental berøring med mennesker dagen lang kan tære på dine ressourcer i mere end én forstand.

Derfor vælger mange pædagoger, massører og andre behandlere at gennemføre en uddannelse i healing. På en sådan uddannelse lærer du nemlig ikke blot at heale andre. Du får også de rette redskaber til at beskytte dine egne energier.

Kan jeg lære at heale?

Alle mennesker kan lære at heale – også dig. Du bærer, lige som alle dine medmennesker, potentialet for healing og selvhealing i dig. Det er blot et spørgsmål om at grave potentialet frem og give det plads til at udfolde sig.

Til dette formål findes der særlige kurser og uddannelser som kan hjælpe dig med at finde dine evner frem og bruge dem. På en healing uddannelse vil du blandt andet blive oplyst om de forskellige healing metoder og hvordan de er blevet brugt gennem historien.

Du vil lære om symboler, chakra, energifelter og styring af de menneskelige energier. Du vil blive indviet i det særlige healing univers som giver dig adgang til uanede energi ressourcer og sætter dig i stand til at heale uden at slide på din egen energi. Og du vil lære hvordan du bruger healing aktivt i forbindelse med din egen selvudvikling.

Hvor finder jeg den bedste healing uddannelse?

Hvis du ønsker en healing uddannelse med masser af baggrund og viden som fundament bør du vælge en uddannelse hos en professionel healer. I Esbjerg finder du Lana Academi ved håndlæser og healer Lana Kiroman.

Lana Kiroman har igennem mange år praktiseret healing, her under engle healing, håndlæsning og energimassage, og afholder samtidig kurser og workshops i healing, englekort læsning og hotstone massage. Læs mere på https://lana-kiroman.dk/uddannelser-kurser