tandlæge

Find den bedste tandlæge på Amager

Find den bedste tandlæge på Amager

Er du blandt de mange danskere, som ikke har været på besøg hos din tandlæge i mange år? Så er det faktisk på tide at komme af sted. Bedre sent end aldrig, som man siger – men i tilfældet med tandlægen er det faktisk en rigtig god idé at opretholde en vis møde frekvens. Også selv om du ikke mener, at dine tænder fejler noget. For selv om det ikke bløder fra tandkødet, når du børster tænder, og selv om du ikke føler smerter i tænderne eller i gummerne, kan der sagtens være ansatser til alvorlige tilstande.

Når først tandkødet hæver og begynder at bløde ved børstning, eller tandpinen melder sig på banen, er skaden som regel allerede sket. Så er det for sent at sætte ind med en forebyggende indsats. Man kan kun håbe på at stoppe udviklingen og behandle skaderne.

Er du rigtig uheldig kan du have udviklet parodontose eller en betændelse i tandens rod eller rodspids, som kan skabe tandbylder og brede sig til kæben. I værste fald kan du risikere at skulle af med en eller flere tænder. Har kæbeknoglen taget skade er det endda muligt, at du ikke vil kunne få monteret et implantat som erstatning for disse tænder – og så skal du leve med protese eller et hul i din før så fine perlerække af tænder. Og så var det da bedre, om du havde sørget for at komme af sted til tandlægen hvert hele eller halve år, så disse dårligdomme kunne have været forebygget!

Hvilken tandlæge på Amager skal jeg vælge?

Er du bosat på Amager – nærmere betegnet i nærheden af Englandsvej, Øresundsvej eller Amagerbrogade – kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz. Klinikken Tandlæge Henrik Budtz har eksisteret i mange år, og er blandt de mere velrenommerede tandlæger på Amager. Læs mere om klinikken på https://tandlaege-amager.dk/