terapi

Find den rette form for terapi til at slippe af med stress

Find den rette form for terapi til at slippe af med stress

Er du stress ramt, og har du vanskeligt ved at slippe alle de fysiske og mentale symptomer på stress? Bliver du stadig grebet af angst lignende anfald, når du nærmer dig visse situationer – også selv om det virker 100% irrationelt? Så har du sikkert stadig dårlige oplevelser siddende i kroppen. Og så kan et forløb hos en krops- og psykoterapeut være en god løsning for dig.

Hvad er krops- og psykoterapi?

Krops- og psykoterapi er en terapi form, som inddrager såvel det fysiske som det mentale, når det handler om problem løsning og personlig udvikling. Filosofien bag krops- og psykoterapi er, at erfaringer og følelser lagres i kroppen, som reagerer mere umiddelbart på fare og utryghed en det kognitive, bevidste sind.

Derfor handler det om at mærke efter i kroppen – og da mange mennesker har mistet forbindelsen til deres fysiske selv, og derfor har en ufatteligt dårlig krops bevidsthed, skal der i lige så høj grad arbejdes med kroppen og med bevæge apparatet, hvis en psykoterapeutisk behandling skal have nogen som helst effekt.

Birgitte Jørgensen – krop- og psykoterapeut i Aalborg

Birgitte Jørgensen er uddannet som psykoterapeut fra det anerkendte uddannelses institut Dansk Institut for organisk Psykoterapi – også kendt under navnet DIG – i 1989. Birgitte Jørgensen er autoriseret psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Dette betyder, at Birgitte Jørgensen som terapeut er underlagt denne brancheforenings regler og regulativer for professionel ageren og tavshedspligt, samt at hun løbende modtager supervision.

Gennem de sidste tredive år har Birgitte Jørgensen praktiseret psykoterapi, og har i løbet af årene taget efteruddannelse inden for områderne krops- og psykoterapi, imago parterapi, choktraume terapi, psykodrama terapi og kunst terapi.

Alt i alt er Birgitte Jørgensen ufattelig kompetent og fuldt ud kvalificeret til at udføre såvel krops- som psykoterapi – og du er i trygge og sikre hænder, når du går ind til første session hos Birgitte Jørgensen.