tandlæge

Find din lokale tandlæge på Amager

Find din lokale tandlæge på Amager

Du ved det godt. Det er vigtigt at passe sine tandlægebesøg. Desværre sker det ofte, at man som patient ”glemmer” at få bestilt en tid til eftersyn og rensning af tænderne. Pludselig er der gået flere år siden det seneste rutinemæssige besøg hos tandlægen. Og så er det på tide at booke en tid til en ny undersøgelse.

Hvorfor gå til tandlæge når tænderne intet fejler?

Måske har du svært ved at se hvorfor det skulle være nødvendigt at bruge penge på et tandlæge besøg når tænderne har det fint. Men der kan skjule sig ansatser til tandsygdomme som kun tandlægen kan få øje på. Og med tandlægen til hjælp har du de bedste forudsætninger for at undgå huller eller andre sygdomme i tænderne.

Hvor kan jeg gå til tandlæge på Amager?

Hvis du leder efter en dygtig og kompetent tandlæge i den centrale del af Amager kan du med fordel vælge klinikken Tandlæge Henrik Budtz. Den hyggelige lille klinik er centralt placeret på Amagerbrogade tæt ved krydset med Englandsvej og Øresundsvej, og i umiddelbar nærhed af busstoppested samt metro station.

Hos Tandlæge Henrik Budtz kan du få alle standard tandlæge behandlinger inklusive tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød, udtrækning af tænder, reparation og genopbygning af tænder, tilpasning af tandkrone og isættelse af tandimplantat samt diverse æstetiske og kosmetiske behandlinger så som tandretning og blegning af gulnede tænder.

Tandlæge Henrik Budtz har desuden mange års erfaring inden for behandling af patienter som lider af tandlægeskræk. Det betyder at du blot skal oplyse omkring din lidelse i forbindelse med booking af din konsultation – så vil tandlægen sørge for at der bliver sat ekstra tid af til behandling og undersøgelse. På den måde kan du selv styre tempoet og dermed få en større tryghed under dit tandlæge besøg.

Du kan læse mere, og bestille tid til din første konsultation hos Tandlæge Henrik Budtz, på hjemmesiden.