tandlæge

Find din nye faste tandlæge i Odense

Find din nye faste tandlæge i Odense

Når man som borger i Danmark flytter til en ny region, vil man automatisk blive tildelt en ny praktiserende læge gennem den offentlige sygesikring. Dette vil fremgå af det nye gule sygesikringskort som man får tilsendt med posten. Men en dygtig tandlæge skal du altså selv ud og finde i dit lokal område. 

Hvem skal jeg vælge som min nye tandlæge i Odense?

Hvis du er i tvivl om hvilken tandlæge i Odense som skal forestå dine tænders fremtidige helbred de næste mange år kan du med fordel vælge Tandlæge Einar Engen.

Hos Tandlæge Einar Engen er du altid i trygge hænder. De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlæge Einar Engen har mange års erfaring inden for alle de mest almindelige tandlæge behandlinger.

Du vil altid kunne bestille tid til et grundigt tand eftersyn og en effektiv tandrensning som kan forebygge dårligdomme og lidelser i tænderne, og få disse behandlinger udført til fordelagtige priser. Og lider du af tandlægeskræk vil du blot skulle oplyse om dette i forbindelse med booking af din konsultation. Så vil der blive sat ekstra tid af til dig, således at du kan føle dig tryg under såvel undersøgelse som behandling.

Tandlæge Einar Engen tilbyder, foruden tandrensning og eftersyn, diverse behandlinger af tandlidelser og dårligdomme – for eksempel karies og parodontose. Du kan få hjælp til genopbygning af ødelagte tænder samt rensning og fyldning af huller efter syreskader. Tandlæge Einar Engen kan hjælpe dig med at slippe af med smertefulde abscesser så som for eksempel tandbylder eller tandrodsbetændelse. Og så kan du få den bedste hjælp til diverse æstetiske tandlæge behandlinger som for eksempel tandblegning eller tandretning hos Tandlæge Einar Engen.

Hvis du ønsker at booke en tid til en indledende tandlæge konsultation i den hyggelige klinik kan du klikke ind på hjemmesiden tandlaegeodense.dk.