psykolog østerbro

Find din psykolog på Østerbro

Find din psykolog på Østerbro

Oplever du, at du har svært ved at komme videre i livet, for eksempel i forbindelse med en livskrise eller en svær sorg, kan du med fordel opsøge en psykolog.

Hvem kan gå til psykolog?

Alle mennesker har mulighed for at opsøge en psykolog og gennemgå et terapeutisk behandlings forløb hos en autoriseret psykolog. Psykolog behandling er ikke udelukkende forbeholdt mennesker med diagnoser eller psykiske lidelser. Du behøver heller ikke en henvisning fra en læge for at gå til psykolog. Det er blot at ringe til en psykolog og bestille tid til en indledende konsultation, så du kan få den hjælp du har brug for.

Find den rette psykolog

Du bør selvfølgelig gøre dig umage når du skal udsøge dig den rette psykolog. Det er vigtigt at du og din psykolog har en god kemi, og at du føler at du kan stole på din psykolog.

En autoriseret psykolog er altid omfattet af regler om professionel tavshedspligt – og derfor bør du altid vælge en psykolog med autorisation gennem Psykolognævnet. På den måde er du helt sikker på at få en fagperson med et højt professionelt niveau som har gennemgået den rette uddannelse og er godkendt til at praktisere psykolog behandling og terapi.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Østerbro?

Hvis du er bosiddende i København eller nærmeste omegn finder du centralt på Østerbro nær Søerne den dygtige og erfarne psykolog Renate Sommerstad. Renate Sommerstad er autoriseret psykolog og tilbyder blandt andet individuel terapi og parterapi.

Hos Renate Sommerstad er du i trygge og professionelle hænder. Du vil altid blive mødt med åbenhed og empati hos autoriseret psykolog Renate Sommerstad som igennem mange år har hjulpet masser af mennesker til et bedre selvværd, en stress eller angst fri tilværelse, eller et sorg forløb med en værdig afrunding.

Du kan læse mere om Renate Sommerstad på renatesommerstad.dk.