alternativ behandler

Find en god alternativ behandler

Find en god alternativ behandler

Hvis du oplever at det etablerede behandler system ikke kan imødekomme dine ønsker til behandling, er der hjælp at hente i den alternative verden.

Healing og clairvoyance har mange ting tilfælles når det handler om at lindre menneskelig smerte og ubehag. Inden for alternativ behandling anskues menneskets krop og sjæl i et helheds syn. Det holistiske paradigme gennemsyrer alle alternative behandlings former og giver ofte svar på spørgsmål over for hvilke den etablerede traditionelle vestlige medicin må give fortabt.

Ønsker du at komme til bunds i dine problemer kan det således anbefales at du supplerer din medicinske behandling med alternative metoder. I denne forbindelse gælder det om at finde en behandler som har det rette erfaringsmæssige fundament samt en god uddannelse inden for området. Og er du bosiddende i Slagelse eller nærmeste omegn kan du med fordel tjekke Esteria.

Hvem er Esteria?

Esteria er et firma med speciale inden for hypnose, clairvoyance og alternativ behandling. Esteria er ejet og drevet af Torsten Nielsen som, foruden at være uddannet hypnoterapeut, har adskillige uddannelser inden for den alternative verden i bæltet. Blandt andet har Torsten Nielsen gennemført kurser i Reiki healing og engle healing, og arbejder med alt inden for områder så som husrensning, håndlæsning, tarot kort, clairvoyance og afdøde kontakt.

Torsten Nielsen kan hjælpe dig videre i dit lav hvad end det handler om bearbejdelse af traumer eller om du ønsker at påbegynde et rygestop eller et vægttab. Du kan få hjælp til håndtering af mentale lidelser så som stress, angst og depression. Og skulle du have brug for at gå længere tilbage for at søge roden til dine problemer kan Torsten Nielsen udføre såvel regression ved hjælp af hypnoterapi som clairvoyance. H

vis du ønsker at booke en session hos Torsten Nielsen fra Esteria kan du klikke ind på hjemmesiden https://www.esteria.dk/