børnetandlæge

Find en god børnetandlæge i Nordsjælland

Find en god børnetandlæge i Nordsjælland

Et eller to årlige tandlæge besøg er en vigtig forudsætning for at kunne bevare det blivende tandsæt flot og funktionelt hele livet igennem. Og dette gælder også for børn.

Vælg den rette tandlæge til dit barn

Det er meget vigtigt at de små får den bedst mulige oplevelse med tandlæge besøget hvis ikke de skal gå hen og udvikle tandlægeskræk senere hen i livet.

Derfor bør du, såfremt du ikke finder at den kommunale skoletandpleje lever op til denne målsætning, finde en dygtig tandlæge som kan varetage dit barns tandsundhed i de tidlige år. Og til dette formål kan du vælge at finde en lokal børnetandlæge.

Hvor kan jeg finde en god børnetandlæge i Lyngby?

Er du på jagt efter en god børnetandlæge i nærheden af familiens bopæl i Rudersdal Kommune kan du med fordel vælge Tandklinikken for Små og Store. Tandklinikken for Små og Store er en tandlægeklinik i Virum som hjælper klienter fra Virum, Holte, Lyngby og nærmeste omegn med at holde deres tænder smukke og sunde.

Hos Tandklinikken for Små og Store er både du og dit barn sikret en på én og samme tid professionel og personlig behandling. De dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter som er tilknyttet Tandklinikken for Små og Store er særligt uddannet til at håndtere tandbehandling af helt små og større børn på en tryg og tillidsskabende måde.

Den helt store fordel ved Tandklinikken for Små og Store er at du som voksen også kan få klaret dit årlige eller halv årlige tandlæge besøg samt diverse tandbehandlinger i den veludrustede klinik. På den måde kan du og dit barn gå til tandlæge sammen. Og dette kan blive en rigtig god start på dit barns fremtidige tandlæge vaner.

Du kan læse mere om Tandklinikken for Små og Store, og booke tid til en behandling, på intellident.dk