Røntgenundersøgelse

Her kan du få taget en røntgenundersøgelse

Her kan du få taget en røntgenundersøgelse

Du er sikkert bekendt med, hvad en røntgenundersøgelse er. Det er egentlig en gammel opdagelse, som stadig anvender den dag i dag. Der er dog alligevel sket en stor udvikling på billedkvaliteten og markedet, der gør at lægerne er udstyret med et forbedret system til at kunne få det bedste billede af knoglerne. Det giver dermed en langt bedre mulighed for at forebygge og tage de udfordringer og skader der måtte komme eller være på forkant. Med den nyeste teknologi indenfor røntgenbilleder, er lægerne nu i stand til at kunne få klare billeder af hule og væskefyldte rum i kroppen.

Røntgenundersøgelser kan både foretages på hele kroppen eller de enkelte dele af kroppen, så man kan dykke ned i den mindste detalje. Det er klart en fordel at benytte sig af en røntgenundersøgelse, hvis man har en påstand eller en iagttagelse af noget, der enten skal bekræftes eller afkræftes. Typisk bruger vi i dag røntgenundersøgelser til at se billeder af rygsøjlen, kraniet eller andre dele på vores skelet. Hvis vi skal have et mere dybdegående billeder er der mange der i stedet benytter sig af CT skanning, som laver serier af snitbilleder.

Hvem kan hjælpe med at foretage en røntgenundersøgelse?

Hvis du har et behov for at få foretaget en røntgenundersøgelse, kan du finde hjælp flere steder i landet. Der er både mulighed for det hos din læge eller en privatpraktiserende klinik. Her er fordelen ved at anvende en privat praktiserende klinik, at der oftest kan være ret kort ventetid. Hvis det derfor er noget som kræver, at du gerne vil have bliver udført hurtigst muligt, så du dermed kan få et hurtigt svar, så kan det anbefales, at du opsøger en privat klinik der er specialiseret i røntgenundersøgelse. Her har vi gjort os den research, at hvis du er fra København eller omegn, at du overvejer at kontakte en lokal klinik med kort ventetid