apotek

Hvad kan jeg få på mit apotek?

Hvad kan jeg få på mit apotek?

Apoteket forhandler først og fremmest receptpligtig medicin, som du kan få udskrevet af din læge. Når lægen sender recepten til en central server, vil apoteket næsten øjeblikkelig modtage denne – og så vil du kunne afhente medicinen på apoteket.

Der ud over er dit lokale apotek leveringsdygtigt i diverse håndkøbs produkter, det vil sige varer, som du ikke behøver en recept for at kunne købe. Denne vare kategori inkluderer produkter så som natur lægemidler og kosttilskud, men også diverse remedier til sårpleje, personlig hygiejne og prævention samt forebyggelse af solskader kan købes på apoteket.

Hvor finder jeg mit nærmeste apotek i Randers?

Er du bosiddende i eller i omegnen af Randers, hedder dit lokale apotek Randers Jernbane Apotek. Randers Jernbane Apotek har sin placering centralt på vestertorv, med fornuftige adgangs forhold og tæt på offentlig transport. Bor du langt fra Randers Jernbane Apotek, kan du altid bestille dine apoteker varer til afhentning på et af de andre apoteker, afhængigt af hvilket af dem der er tættest på dig.

Randers Jernbane Apotek er så at sige hoved apoteket i Randers – de to andre apoteker, som findes i byen, nemlig Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek er en del af Jernbane Apoteket, er en del af Randers Jernbane Apotek. Der ud over finder du apoteks udsalget på Glarbjergvej. Du kan bestille håndkøbs varer til afhentning hos de tre håndkøbs udsalg i henholdsvis Spentrup, Harridslev og Laurbjerg, og receptpligtig medicin til det lokale medicin udleveringssted i Stevnstrup.

Således kan du benytte dig af Randers Jernbane Apoteks formidable service selv om du har langt til byen eller ikke er videre mobil. Randers Jernbane Apotek tilbyder nemlig direkte nem bestilling af medicin og håndkøbs produkter via hjemmesiden randersjernbane.apotekeren.dk. Klik ind og læs meget mere om Randers Jernbane Apotek og apotekets ydelser og sortiment.