Psykoterapeut

Hvad laver en psykoterapeut?

Hvad laver en psykoterapeut?

editorial

Psykoterapeuter, psykologer og psykiatere er tæt beslægtet. Alle områder beskæftiger sig med et menneskes mentale sundhed, og hjælpe folk med at få det psykisk bedre. Men der er også store forskelle.

I Artiklen her vil vi komme ind under psykoterapeuter og hvad de laver af opgaver på arbejdet. Hvis du ønsker at vide mere omkring de forskellige ting en psykoterapeut kan gøre for dig eller en kær, så læs med her, vi vil nemlig komme ind under de froskellige opgaver sådan en terapeut har.

Psykoterapeut

Psykoterapeuter

En psykoterapeut tager udgangspunkt i selve samtalen og fokusere mest på at identificere de diverse underliggende problemer og bearbejde de tanker, følelser, handlinger og hændelser som der kan være i forbindelse med den dårlige trivsel. Psykoterapeuter arbejder inden for forskellige områder. Det kan eksempelvis være at de har i deres uddannelse gennemgået egenterapi og personlig udvikling. Det vigtigste værktøj for en psykoterapeut er at de har trænet deres egen psykologiske og psykoterapeutiske uddannelser. De har afprøvet de forskellige teorier og metoder i praksis og mærket dem på deres egen krop.

Psykoterapeuter har taget en fireårig uddannelse på et uddannelsessted specialiseret inden for området. Man er som psykoterapeut selvstændig i praksis og de bliver uddannet til at hjælpe andre mennesker med psykiske og personlige udfordringer, det kan være ting såsom sorg, kriser, stress eller angst. Mange uddannes dog for at kunne håndtere psykiske lidelser og stille diverse kliniske diagnoser. 

Find en psykoterapeut til dig eller en nær

Du kan nemt finde forskellige psykoterapeuter på internettet. Det er såfremt bare at lave en simpel internetsøgning efter det. Du kan for eksempel søge på psykoterapeut i Hvidovre og så vil der dukke en masse valgmuligheder op for dig i dette område. Du kan også nemt benytte dig af det link vi har fundet, netop for at gøre det lettere for dig: https://kirstenklynge.dk/.