psykolog

Hvordan kan jeg få glæde af en psykolog?

Hvordan kan jeg få glæde af en psykolog?

Måske går du og tumler med problemstillinger, som du ikke umiddelbart har lyst til at drøfte med dine venner eller familie. Her kan det måske virke lidt grænseoverskridende at skulle betro sig til en vildt fremmed – men du skal huske at en psykolog for det første har tavshedspligt, og for det andet er professionel.

Dette betyder, at en psykolog ikke vil dømme dig på størrelsen eller karakteren af dine oplevede problemer. Alle problematikker opleves individuelt, og vil derfor vægtes lige tungt hos en professionel autoriseret psykolog. Og uanset om andre mennesker i din omgangskreds måske ville opfatte dine problemer som bagateller, vil en psykolog altid tage dig alvorligt.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Lyngby?

Er du bosat i det skønne Nordsjælland, og leder du efter en dygtig og erfaren psykolog i dit lokal område? Så kan du med fordel vælge Lars Bjarnø. Lars Bjarnø er autoriseret psykolog og har igennem mange år hjulpet utallige mennesker til et øget selvværd, et lavere stress niveau, og en højere erkendelse af deres egne livskundskaber. Hos Lars Bjarnø kan du forvente et fagligt højt niveau, en personlig og individuelt tilrette behandling, og et forløb hvor der løbende følges op på dine fremskridt og landvindinger.

Lars Bjarnø holder af at bruge naturen i sin behandling, og tilbyder derfor walk and talk sessioner. I kan nyde den smukke natur langs søen mens I samtaler omkring de svære emner og samtidig kan indånde den friske luft og lytte til naturens egne helbredende lyde. En meget anderledes – og særdeles givende – måde at afvikle en psykolog konsultation på. Ud over hjælp til selvhjælp tilbyder autoriseret psykolog Lars Bjarnø parterapi og metakognitiv terapi såvel i Lyngby som centralt på Østerbro.

Du kan læse mere om Lars Bjarnø, og booke tid til din første konsultation, på larsbjarno.dk