psykolog

Hvorfor skal jeg gå til psykolog?

Hvorfor skal jeg gå til psykolog?

editorial

Der kan være mange gode grunde til at opsøge psykolog hjælp. Du behøver ikke at være diagnosticeret med en psykisk lidelse for at gå til psykolog.

Du behøver heller ikke at have en henvisning fra din praktiserende læge. Alt hvad du behøver er et behov for at drøfte din tilværelse med et andet voksent menneske – og så selvfølgelig motivationen for at skabe forbedringer i dit liv.

Få hjælp til stressbehandling hos en psykolog

Hvis du er sygemeldt med stress, og du føler dig alene i forhold til denne problematik, er det oplagt at søge støtte hos en psykolog. Langt de fleste psykologer i Danmark har erfaring med stress behandling og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde dine ben igen.

Når man ønsker at komme sig oven på en stress sygemelding er det vigtigt at man kommer til bunds i det der trigger den stress man oplever. Og her kan samtaler med en autoriseret psykolog være til stor hjælp.

Lær at leve med din depression med hjælp fra en psykolog

Hvis du har tendens til at udvikle depression er der hjælp at hente hos en psykolog. Mange mennesker døjer med svær og nærmest invaliderende depression – og netop denne patientgruppe kan have stor glæde af den støtte og hjælp som kan opnås gennem psykolog samtaler.

Den terapeutiske virkning af dialogen med en psykolog kan i mange tilfælde føre til væsentlig bedring hos patienter med depression. Lærer man først mekanismerne bag sin depression at kende er det nemmere at forholde sig til tilstanden, og lære at leve med den.

Find din psykolog i Helsingør

Bor du i Helsingør kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Nanna Milde som din psykolog. Du kan læse mere om psykolog behandling hos Nanna Milde og bestille tid til en indledende konsultation på hjemmesiden https://nannamilde.dk/.