Kranio Sakral Terapi holstebro

Hvorfor vælge kranio sakral terapi?

Hvorfor vælge kranio sakral terapi?

editorial

Kranio sakral terapi er en oplagt mulighed for dig som måske ikke tåler en mere hårdhændet behandling så som kiropraktik, osteopati, massage eller fysioterapeut.

Hvis man for eksempel døjer med svære senfølger efter et hoved traume, piskesmæld eller migræne er det ikke sikkert at man vil kunne få udbytte af disse behandlinger. Det samme gælder hvis man lider af gigt eller andre systemiske og inflammatoriske lidelser i huden, bindevævet eller musklerne. Her vil kranio sakral terapi være den helt ideelle behandlingsform idet der udelukkende anvendes blide tryk.

Der ud over vil kranio sakral terapi egne sig perfekt til barnet som har svært ved at finde ro, eller fokus. Kranio sakral terapi kan virke beroligende og samlende på børn med indlæringsvanskeligheder, ADHD eller andre lignende tilstande som kan virke hæmmende på koncentrationen. Derfor kan du trygt sende dit barn til kranio sakral terapeut.

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du er bosat i Holstebro eller på de kanter kan du med stor fordel opsøge den dygtige og erfarne kranio sakral terapeut Lis Hauge hvis du har brug for kranio sakral terapi.

Lis Hauge har mange års erfaring inden for behandling med kranio sakral terapi og har hjulpet både børn og voksne til bedre balance i krop og sind. Hos Lis Hauge er du i trygge hænder og kan roligt slappe af mens du lader behandlingen virke.

Allerede efter første behandling med kranio sakral terapi hos Lis Hauge vil du kunne mærke effekten i form af en følelse af dyb afspænding, ro i sindet og harmoni mellem krop og psyke. Med regelmæssige kranio sakral terapi behandlinger vil du kunne ,mærke de langsigtede virkninger så som færre smerter, en bedre nattesøvn, og mere overskud i hverdagen.

Du kan bestille tid til kranio sakral terapi hos Lis Hauge via hjemmesiden lishauge.dk.