tandlæge Søborg

Hvornår har jeg brug for akut tandlæge hjælp?

Hvornår har jeg brug for akut tandlæge hjælp?

Du kan hurtigt gå hen og få brug for hjælp fra en tandlæge hvis du kommer til skade med dine tænder.

Det kan for eksempel være at du flækker en tand ved at tygge i noget hårdt. Selv om dette sker uden for tandlæge klinikkens normale åbningstider er det stadig vigtigt at få opsøger den rette hjælp. Det er for eksempel ikke tilrådeligt at man går rundt med en flækket tand en hel weekend.

Ud over det at det er smertefuldt og vældig ubehageligt er tandens rod også ofte blottet. Der kan samle sig madrester hvilket kan give anledning til bakterie vækst. Og så er der risiko for alvorlig infektion i gummer eller kæbe knogle.

Det samme gør sig gældende hvis du knækker en tand i forbindelse med en ulykke eller sports udøvelse. Det er vigtigt at du tager kontakt til din lokale akut tandlæge. Også selv om du skulle befinde dig i en fremmed by.

Endelig kan der opstå voldsomme smerter og ditto blødninger fra tandkødet. Dette kan være tegn på en byld der er sprunget. Også her skal du straks kontakte en akut tandlæge i nærheden af dig som kan sørge for at du får hurtig behandling og en antibiotika kur.

Hvor kan jeg finde en akut tandlæge i Søborg?

Hvis du har behov for akut tandlæge hjælp, og du befinder dig i Søborg, Gladsaxe, Herlev eller nærmeste omegn, kan du hos TandlægeTeamet få hurtig professionel hjælp. Uanet om du har beskadiget en eller flere af dine tænder ved et traume, eller om du oplever pludseligt opståede problemer med dine tænder eller dit tandkød, kan TandlægeTeamet træde hurtigt til med akut hjælp.

TandlægeTeamet sørger for at der bliver taget sikker hånd om din tand skade. Læs mere, og kontakt TandlægeTeamet direkte i akut opståede nødstilfælde, via hjemmesiden tandlaegeteam.dk