stressbehandling

Hvornår har jeg brug for en stressbehandling?

Hvornår har jeg brug for en stressbehandling?

De fleste af os har oplevet stress – og som sådan er der ingen grund til at søge behandling, hvis man momentvis oplever stress. Det kan nemlig være ganske sundt engang imellem at føles sig stresset. Men når stress går hen og bliver en permanent tilstand er der der imod grund til at være på vagt

Er stress farligt?

Selv om stress som nævnt i udgangspunktet er en ganske naturlig og tilmed nyttig funktion, er kronisk stress meget farligt for det menneskelige system. Din krop og dit sind er ganske enkelt ikke indrettet til at skulle kunne tåle det høje tempo – og får du aldrig rigtig gearet ned, vil begge dele i løbet af overraskende kort tid blive slidt. Og derfor er det vigtigt, at du tager stress meget alvorligt.

Kan jeg få stress behandling i Skive?

Er du en af de uheldige og ulykkelige, som ligger sygemeldt med stress, er der trods alt godt nyt. Du behøver nemlig ikke at skulle fragte dig selv hele vejen ind til en af de større byer for at få kvalificeret og kompetent stress behandling.

Hvis du for eksempel er bosiddende i Skive eller i nærmeste omegn, kan du kontakte autoriseret psykolog Grethe Drejer. Grethe Drejer er psykolog med mange års erfaring inden for terapeutisk behandling af mentale lidelser så som stress, angst og depression.

Hos Grethe Drejer er du i sikre og trygge hænder, selv i din mest skrøbelige periode. Som autoriseret og privat praktiserende psykolog har Grethe Drejer haft med mange forskellige stress ramte mennesker at gøre, som gennem deres individuelle livs historie og stress historik har ganske unikke udtryk for stress. Derfor kender Grethe Drejer tegnene og symptomerne ganske nøje, og vil samtidig altid tage udgangspunkt i netop din situation.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Grethe Drejer, på grethedrejer.dk