Uden Kategori

Kom samlivsproblemer til livs med effektiv terapi

Kom samlivsproblemer til livs med effektiv terapi

Når parforholdet skranter, kan der være rigtig mange grunde dertil. Utroskab, manglende opmærksomhed, ganske almindelige misforståelser i dagligdagen, diskrepanser omkring de huslige opgaver samt målsætninger med forholdet, som ikke deles, er nogle af de mest almindelige årsager til at et parforhold kører af sporet.

Hvis du og din partner er kommet derud, hvor I faktisk ikke kan huske hvad det var der gjorde at I overhovedet fandt sammen til at begynde med, er det måske på tide at få kigget parforholdet efter i sømmene.

Parterapi kan redde jeres forhold

Til dette formål er parterapi hos en dygtig og erfaren terapeut et eminent redskab. En terapeut – hvad end der er tale om en psykoterapeut eller en autoriseret psykolog – som har speciale og erfaring inden for parterapi, vil med sikkerhed kunne hjælpe jer til en løsning.

Ved parterapi opnås en dybere forståelse for de mekanismer og dynamikker, som skaber ubalancer i det skrøbelige forhold. Samtidig får de enkelte parter i forholdet mulighed for at opnå indsigt i hverandres tanker og følelser. Måske ligger der mere bag, end man umiddelbart vil tro. I mange tilfælde har de enkelte parter bagage fra sin forudgående tilværelse med sig ind i parforholdet, hvilket kan være med til at vælte læsset.

Find den rette behandler til parterapi i Charlottenlund

Er du og din partner bosat i det nordsjællandske, og leder I efter en dygtig parterapeut, kanI med fordel kigge forbi autoriseret psykolog Karina Elver Hansen. Hos Karina Elver Hansen er I garanteret en professionel og empatisk behandling fra en erfaren psykolog, som gennem årene har hjulpet mange par og familier gennem terapi og rådgivning. Karina Elver Hansen er uddannet cand. psych. og dertil medlem af Dansk Psykolog forening, hvilket er jeres garanti for en professionel og diskret behandling.

Læs mere, og book tid til en aftale, på karinaelver.dk