fysioterapeut herning

Lad den lokale fysioterapeut i Herning hjælpe med genoptræningen

Lad den lokale fysioterapeut i Herning hjælpe med genoptræningen

editorial

Er du kommet til skade, eller har du netop gennemgået en større operation? Så kan du få brug for en fysioterapeut når du skal genoptrænes.

Hvordan kan en fysioterapeut hjælpe mig?

En fysioterapeut er en fagperson som er uddannet inden for den menneskelige anatomis opbygning og funktion. Har du pådraget dig en skade, som medfører smerter og nedsat bevægelighed i dine muskler eller led, kan du hos en fysioterapeut få hjælp til at genoptræne det beskadigede område på skånsom vis.

På den måde kan du minimere risikoen for at tilføre dig selv yderligere skade. Og er du rekonvalescent kan du få hjælp til genoptræning af hele dit system indtil det punkt hvor du kan klare dig selv.

image

Hvor kan jeg gå til fysioterapeut i Herning?

Hvis du er bosat i det midtjyske, nærmere betegnet Herning eller nærmeste omegn, kan du med stor fordel tage kontakt til Fyssernes Hus I/S. Fyssernes Hus I/S er en sammenslutning af dygtige og erfarne fysioterapeuter og andre behandlere som står parat til at hjælpe dig med at komme på benene igen.

Uanset om du har brug for funktionel træning i det daglige pg en gigt lidelse eller en varig funktions nedsættelse, eller om du ønsker genoptræning efter en skade du har pådraget dig gennem sport eller en ulykke, kan de kompetente og veluddannede fysioterapeuter hos Fyssernes Hus I/S hjælpe dig.

I Fyssernes Hus I/S finder du, foruden de veloplagte og service mindede personaler, alle de rette remedier til såvel behandling som træning. Du har mulighed for at deltage på hold med særligt fokus på eksempelvis ryg, hofte eller knæ, hvis du skal genoptrænes efter en operation. Og hvis fysioterapeuten finder det nødvendigt kan dit behandlings forløb suppleres med eksempelvis ultralyds behandling, laser eller EMS.

Du kan få yderligere information om Fyssernes Hus I/S, og kontakte fysioterapeuterne direkte via hjemmesiden https://www.fysserneshus.dk/.