tandlæge Søborg

Lad din tandlæge holde dine tænder sunde og smukke

Lad din tandlæge holde dine tænder sunde og smukke

editorial

Hvis du nærer et ønske om at bevare dit blivende tandsæt flot og funktionelt hele livet igennem bør du lade din tandlæge efterse tænderne mindst én gang om året. Foruden eftersynet, som kan afsløre tilløb til tandsygdomme og lidelser, vil du få en tandrensning som efterlader tænderne skinnende blanke og din ånde frisk.

Få hjælp til tandskader hos din tandlæge

Hvis du skulle være gået hen og have knækket eller flækket en tand er det altid en god idé med det samme at opsøge en tandlæge. Oplyser du din tandlæge om at du står med et akut opstået problem vil du som regel kunne komme til med det samme.

Din tandlæge vil kunne reparere tanden på bedste beskub, og i en efterfølgende konsultation tage stilling til tandens fremtid. Har du blot slået en flig at tanden vil denne sandsynligvis kunne bygges op igen, eller der kan påmonteres en kunstig tandkrone. Og er tanden flækket fra krone til rodspids vil din tandlæge kunne tilbyde hjælp i form af isættelse af et tandimplantat.

tandlæge Søborg

Det er vigtigt at du kommer hurtigt af sted til tandlæge hvis en sådan skade opstår. Den vil nemlig kunne give anledning til betændelse og dermed yderligere komplikationer hvis du venter for længe.

Sker uheldet uden for tandlægens normale åbningstider bør du tage kontakt til den nærmeste tandlæge vagt, som tager sig af akut opståede skader døgnet rundt. Og i samme anledning bør du bestille tid hos din egen tandlæge hurtigst muligt så tandlæge vagtens arbejde kan blive behørigt fulgt op.

Hvor kan jeg finde en god tandlæge i Søborg?

Er du bosiddende i Søborg, Herlev, Gladsaxe eller nærmeste omegn hedder din lokale tandlægeklinik TandlægeTeamet. Her kan du få den bedste tandbehandling til nogle af områdets laveste priser. Du kan læse mere, og booke tid til tandrens og eftersyn af dine tænder, på hjemmesiden tandlaegeteam.dk