reiki healing

Lær Reiki healing på et weekendkursus

Lær Reiki healing på et weekendkursus

Hvis du til daglig arbejder med mennesker, og er i fysisk kontakt med disse, kan det godt betale sig at lære hvordan du beskytter dig selv. Ikke fordi disse mennesker nødvendigvis vil dig noget ondt, eller på grund af smittefaren. Men når man arbejder som behandler – for eksempel massør, zoneterapi, kropsterapeut kranio-sakral terapeut eller lignende – vil man, måske ganske uvilkårligt, komme til at bruge sig selv lidt for meget i forbindelse med behandlingen.

Dette kan betyde at man overfører for meget af sin egen personlige energi til sin klient – eller at man måske overtager noget af hans eller hendes energi. Begge dele kan medføre træthed, udmattelse og ubalance i dit eget system. Når din energi drænes vil du have brug for tid og overskud til at kunne genopbygge dine reserver. Det er ikke sikker at du har tid til det hvis du arbejder hver eneste dag.

Er du så uheldig at komme under indflydelse af et andet menneskes energi kan du risikere at udvikle sygdom symptomer som ligner pågældende persons. Og så skal du ikke alene slås med udmattelsen, men også med en forskydning af balancen i dine egne energier.

Lær Reiki healing og bliv beskyttet af universet

Hvis du gerne vil lære hvordan du fortsat kan hjælpe mennesker med at få det bedre i krop og sind mens du på samme tid beskytter dig selv er et kursus i Reiki healing et oplagt bud.

Når du først er indviet i Reiki vil du kunne benytte dig af de uudtømmelige kilder af universel energi som kan strømme gennem dig, i stedet for at skulle bruge af din egen energi. Med Reiki healing fungerer du i højere grad som en kanal end som kilden selv. Og så er du samtidig beskyttet mens du udfører din behandling.

Lær Reiki healing på en weekend hos Christo Blaak (Padam) – læs mere på christo.dk