alkoholbehandling

Mulig alkoholbehandling - sammen med alkohol?

Mulig alkoholbehandling - sammen med alkohol?

Har du nogensinde oplevet det med, at du har brugt lang tid på at slippe af med en dårlig vane, og efter længere tids forsøg har du endelig fundet en kur, der virker for dig?

Du har langsom opbygget et nyt vanemønster, som du erstatter det gamle med og som er markant sundere for dig.

Så en dag tænker du, at du da har sluppet så godt af med den gamle vane, at du lige kan forsøge, om du kan styre det eller måske bare nyde det på hobby plan og – BUM – så er al oparbejdet styrke og nye vane skyldet ud hurtigere, end man bortskaffer gammel badevand.

I den lidt mere alvorligere ende kan man se det på noget som alkoholisme og derved alkoholbehandling, hvor man indser, at man har brug for alkoholbehandling, og det er virkelig godt, at man når frem til den indsigt uanset årsagen, så længe man giver det et helhjertet forsøg!

Vi vil ikke bruge tid på at komme ind på de forskellige behandlingsmetoder for alkoholisme her, men lad os bare sige, at man kommer ud i samfundet igen og er helt afruset.

Så har man ikke rørt alkohol i flere år og føler sig så stærk i ens overbevisning, at man tror, at man da godt kan nappe et glas champagne til nytår eller lignende – måske kan man endda nyde det i moderater mængder igen.

Vi skal ikke kunne udelukke, at der findes undtagelser, men der er en grund til, at man kalder alkoholisme en sygdom: Alkoholikere er altid ramt af den sygdom, hvor de ved, hvad der skal til for at aktivere den, og de vågner derfor op hver morgen og siger, at i dag vil de ikke drikke.

Om du falder i gryden igen eller skal have dit første behandlingsforsøg mod alkoholisme, så vil vi helt bestemt pege dig i retning af Behandlingscenter-stien.dk.