apotek

Nu kan du bestille din håndkøbsmedicin!

Nu kan du bestille din håndkøbsmedicin!

De fleste har brug for forskellige håndkøbsmedicinvarer i deres hverdag. Men det kan for nogle være svært at komme ned til apoteket og hente det. For andre kan det også være tiden, det kniber med. Måske ligger det nærmeste apotek langt fra hjemmet. Men på flere apoteker kan du faktisk bestille din håndkøbsmedicin og få det leveret hjem til dig. Eller til dit håndkøbsudsalg, hvis du har sådan et lidt tættere på din adresse. 

Derfor skal du bestille dine håndkøbsmedicin

Hverdagen bliver bare lidt lettere, når du får håndkøbsmedicin leveret til døren, på plejehjemmet eller til dit nærmeste apoteksudsalget. 

1) Du slipper for at stå i kø på apoteket for at bestille.

2) Du slipper for at gå / køre længe, hvis du har langt til nærmeste apotek.

3) Du undgår at køre fra arbejde før tid, hvis du skal nå på apoteket inden lukketid – bestil let online og afhent på dit apoteksudsalg i stedet.

Der er faktisk mange fordele ved det. Det gælder både, hvis du vælger at få leveret til dit hjem og til dit nærmeste apoteksudsalg. Det sparer dig både for tid og penge i sidste ende!

Bestil håndkøbsmedicin hos Asnæs Apotek

Asnæs Apotek tilbyder, at du kan bestille håndkøbsmedicin, receptmedicin og andre apoteksvarer. De sørger så for at levere til dit nærmeste apoteksudsalg i Hørve, Fårevejle, Grevinge eller Vig Lyng eller til dit plejehjem. Du kan også mod ekstra betaling få leveret medicin eller andre varer til din egen hjemmeadresse. Det er til dig, der ikke har mulighed for selv at komme hen på apoteket. 

Bestillingen foregår let og hurtigt på apotekets hjemmeside. Du kan bladre gennem alle produkterne fra apoteket og lægge dem i kurven, som du skal bruge. Har du brug for receptpligtig medicin, skal du logge på med dit nem-id for at bestille det. 

Klik her for at bestille din apoteksvarer hos Asnæs Apotek.