kropsterapi århus

Omsorgsfuld og empatisk kropsterapi i Århus

Omsorgsfuld og empatisk kropsterapi i Århus

editorial

Er du gået ned med stress, og føler du ikke længere at du kan mærke hvor dine fysiske og mentale grænser går? Så burde du prøve en behandling med kropsterapi.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en særlig form for krops behandling som medtager de psykiske og mentale aspekter i behandlingen. Faktisk kan man sige at kropsterapi er en mere holistisk behandling end eksempelvis massage eller psykoterapi.

Når du opsøger hjælp hos en kropsterapeut vil du opleve at du får kontakt til nogle følelser som du måske ikke engang anede at du havde. Dette skyldes at mange af dine traumer er forankret i dit fysiske legeme. Og når du har glemt at lytte efter kroppens signaler vil du ikke længere være opmærksom på, eller i kontakt med, disse følelser.

Kropsterapi hjælper dig med at finde tilbage til din krop og dermed opnå en højere grad af krops bevidsthed. Med kropsterapi kan du effektivt lære dine egne grænser at kende.

Dette sker ved at du atter lærer at lytte til din krop og hvad den prøver på at fortælle dig. Når du kan mærke og tolke kroppens signaler vil du nemmere kunne sætte grænser, og navigere uden om situationer som kan trigge eksempelvis stress eller angst. Og du vil af din krop blive belønnet for at lære denne færdighed.

Hvor kan jeg gå til kropsterapi i århus?

Hvis du har bopæl i eller omkring Århus kan du med stor fordel opsøge den dygtige og velrenommerede kropsterapeut Lisbeth Degn. Hos Lisbeth Degn er du i trygge og professionel hænder. Du vil allerede efter første kropsterapi behandling hos Lisbeth Degn kunne opleve store fremskridt når det handler om at genvinde forbindelsen til kroppen og genskabe forbindelsen mellem krop og sind. Du kan læse mere om kropsterapi, og bestille tid til din første session hos Lisbeth Degn på lisbethdegn.dk.