værtshus

Oplev en hyggelig bodega på Christianshavn

Oplev en hyggelig bodega på Christianshavn

Vil du nyde nogle gode stunder med vennerne? En festlig aften? Eller blot en god øl efter en lang arbejdsdag? Når du skal finde den helt perfekte bodega på Christianshavn, er der mange gode steder at vælge i mellem. Stedet skal gerne emme af stemning, hygge og god øl. Det skal være et stamværtshus for unge såvel som det ældre publikum – et sted hvor alle kan komme ind og slappe af og komme væk fra hverdagen for en stund. 

5 ting du skal huske, når du vælger bodega

Når du vælger en bodega, hvor du vil nyde en enkelt aften, eller som skal være dit kommende stamværtshus, så skal du tænke over flere ting.

1. Er stedet ofte fyldt op – dvs. er der god stemning i lokalerne, eller er det så fyldt, at du aldrig finder en plads?

2. Serverer de din yndlings øl eller favorit vin? Har de et godt udvalg, så du altid kan få din yndlings, eller så du kan veksle lidt mellem, hvad du drikker?

3. Er det et sted for alle? Kan unge såvel som lidt ældre komme her? Vil alle føle sig godt tilpas på stedet?

4. Er det nemt at komme til denne bodega? Eller ligger den lidt for afsides?

5. Kan du komme, som du er? Eller forventes det, at du klæder dig pænt?

Kom og nyd en aften på denne bodega på Christianshavn

Amager Vinstue er stedet for dig, der søger en afslappende aften med en god øl eller et godt glas vin, der kan nydes i hyggelige og rolige rammer. Værtshuset er beliggende på Christmas Møller Plads. Herfra er der en skøn udsigt til både Christians Havn og Vor Frelsers Kirke. Denne bodega på Christianshavn er perfekt til enhver lejlighed sammen med gode venner, kollegaer eller familie. Du kan læse meget mere om stedet og se billeder fra denne bodega på Christianshavn på deres hjemmeside.